ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

25ο χλμ.Θεσσαλονίκης–Εδέσσης (ΓΕΦΥΡΑ)
57011 ΓΕΦΥΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Greece
Show phone number
Show fax number
Web site:Visit dealer website

Services offered by ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

  • Used equipment
  • New equipment
  • Spare parts
  • Accessories

About the company

Η εταιρία Κοντογιάννη Μαρία “ΚΜ” ξεκίνησε την πορεία της στην εισαγωγή, εμπορία και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων από το 1990 με ιδρυτή τον ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. Από το 2010 έως και σήμερα έχει αναλάβει η κόρη του ΜΑΡΙΑ.

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα η πορεία της έχει δείξει την άριστη συνεργασία της με προμηθευτές και πελάτες. Σήμερα είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε τα προϊόντα που βρίσκονται στα καταστήματα μας αλλά και κατόπιν παραγγελιάς σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα γεωργικών ελκυστήρων standard αλλά και δενδροκομικών και αμπελουργικών από 35hp έως 250hp καθώς επίσης και κάθε τύπου παρελκόμενων.

Ακόμη. μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ανταλλακτικά για κάθε τύπο τρακτέρ καθώς και με λιπαντικά και μπαταρίες για όλα τα οχήματα ( γεωργικούς ελκυστήρες, Ι.Χ, φορτηγά ελαφρού τύπου)

Όλα τα προϊόντα περνούν από πλήρη διαγνωστικό και τεχνικό έλεγχο και επισκευάζονται προκείμενου να παραδοθούν στους πελάτες μας έτοιμα για παραγωγή.

Τέλος, όλοι οι γεωργικοί ελκυστήρες καλύπτονται από 1 ΕΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ με συμβεβλημένα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα

Επισκεφτείτε μας στην έκθεση στο 25ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Εδέσσης (παλαιά εθνική οδός) 1,5χλμ μετά τα φανάρια του χωριού Γέφυρα.

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ads on Mascus

    How to get to ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

    Contact ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

    This is the Mascus directory listing for ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ located in Greece, Θεσσαλονίκη, ΓΕΦΥΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

    You will find a list of the dealer's machinery inventory listed here. If there are no machines available, please contact ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ using the contact form on the right.

    The company offers services like: used equipment, new equipment, spare parts and accessories.