Magni RTH 6.51 for sale - Denmark

ON REQUEST
ON REQUEST
BASIC INFORMATION
CategoryOther
Brand / modelMagni RTH 6.51
Country
Mascus IDF176BA32
PRICING
Price Excluding TaxOn Request
DETAILS
Additional InformationMagni RTH er en serie af roterende, firehjulstrukne teleskoplæssere, alle udrustet som standard med firehjulsstyring, trykkabine med 100% luftfiltrering, hydrostatisk gear og højtryks hydraulik som giver en øget arbejdshastighed, samt stor besparelse på brændstof.

Serien tilbyder løftehøjder på mellem 18 og 51 meter. Magni produkterne er udviklet til bygge- og udlejningsbranchen, hvor der stilles store krav til rækkevidde, løftehøjde samt til brugervenlighed og lave omkostninger til driften.

Magni RTH 6.51 er den højeste rotorlæsser (roterende teleskoplæsser) i verden. Den når en løftehøjde på imponerende 51 meter og den har en maksimal løftekapacitet på op til 6 ton.

Denne maskine er den perfekte løsning til alle byggepladser eller industripladser, der kræver rækkevidde og løftekapacitet i særklasse. Maskinen har saksestøtteben med store støttefødder hvilket giver fremragende stabilitet og som garanterer perfekt opstilling i alt terræn, hvilket sikrer maksimal førersikkerhed.

Saksestøttebenene med dobbelt udskud er ideelle, selv med begrænset plads til rådighed når den er smalt opstillet, er maskinen programmeret til at give det bedst mulige arbejdsdiagram på begge sider. Når støttebenene er i bred opstilling, garanterer den på den anden side maksimal maskinydelse over 360 °, da maskinen her er i stand til at arbejde over en meget bred stabiliseringsbase.

Denne model gør det muligt at bruge udstyr som gafler, kurv osv. på to forskellige måder: styrke-tilstand M2 og stabilitetstilstand M1. Den første tilstand gør det muligt at løfte meget tungt last, med et begrænset udrække. Mens den anden tilstand muliggør større rækkevidde, med mindre tung last. Dette er kompatibelt med et stort udvalg af tilbehør takket være RFID-systemet, der giver automatisk genkendelse og som automatisk viser de dynamiske arbejdsdiagrammer på skærmen i kabinen.

Magni RTH 6.51 er i stand til at imødekomme en lang række opgaver inden for byggeri og industri - for eksempel er den ideel til erstatning af for eksempel kraner som kræver langt større arbejde at opstille og flytte.

M. J. Hydraulik ApS

 • +45 ...SHOW
  Please tell the seller that you found their machine for sale on Mascus!
Send e-mail

Contact Person

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...SHOW
   Please tell the seller that you found their machine for sale on Mascus!
  • Languages: Danish, English, Norwegian, Swedish, German
  • Boedkervej 2A, 4300 Holbaek, Denmark

Company

M. J. HYDRAULIK APS
11
YEARS ACTIVE ON MASCUS

Related brands

MakeNumber of ads
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Komatsu7088
JCB4321

At Mascus USA you'll find Magni RTH 6.51 other, as well as other kinds of used machines and equipment among six main categories available at the top of the page. Check it out now.