Böcker ALP materialehejs LM S4 575 (5.74m/300 kg) for sale - Denmark

ON REQUEST
ON REQUEST
BASIC INFORMATION
CategoryOther lifts and platforms
Brand / modelBöcker ALP materialehejs LM S4 575 (5.74m/300 kg)
Country
Mascus IDEAC3FAB4
PRICING
Price Excluding TaxOn Request
DETAILS
Additional InformationBöcker ALP præsenterer den nye LM-S4-serie, der er en opgradering af den tidligere LM-serie, denne nye serier er en serie af klassisk materialehejs. På grund af sofistikeret kvalitet imponerer denne model med fremragende og uovertruffen holdbarhed.

I LM-S4-serien tilbyder Böcker fire forskellige modeller, der alle byder på praktiske transport muligheder og hurtig, men alligevel sikker installation på stedet. De nye LM S4-lifte findes i seks forskellige modeller med løftehøjder mellem 3,32 m og 7,49 m.

Maksimal nyttelast udgør 300 kg. ALP-materialehejsene er udstyret med fire stabile hjul, som alle har en hjullås for sikkert greb. For optimal beskyttelse under indendørs og udendørs drift kan alle modeller i LM-serien desuden udstyres med side-støtteben. Et praktisk håndspil med integreret automatisk bremsestyring sikrer præcis og sikkert løft af enhver slags last. Hurtig opsætning betyder, at LM S4-lifte er klar til drift hurtigt og sikkert.

En person kan indstille dem uden værktøjer takket være deres innovative chassis med fjederbelastet låsning og stikforbindelse. Montering og fastgørelse af lastgaflerne er hurtig og nem ved hjælp af kuglelåsen. Transport af serie 4 ALP-lifte er ekstremt praktisk. Letvægts designet betyder, at enhederne er særligt nemme at laste og flytte, dette på grund af brugen af aluminiums komponenter, store transporthjul og ruller i det forreste område.

Derudover muliggør integrerede gaffeltrucklommer sikker transport med en gaffeltruck. Med en samlet højde mellem 1,88 m og 2,20 m tager enhederne ikke for meget plads.

Side-støtteben er standard på model LM S4 620 og LM S4 750, men en option der skal tilkøbes på de andre modeller i LM S4 serien. Side-støtteben anbefales ved udendørsbrug, ved løft af større emner samt ved løft over 6 meter.

Fremstillet i Tyskland: Selvfølgelig fremhæver vi især sikkerheden. Modellerne opfylder naturligvis sikkerhedskravene og har CE-skilt.

- Böcker LM S4 575 byder på 5.74 meters løftehøjde og en maksimal nyttelast på 300 kg.
- Letkonstruktion i aluminium = lav egenvægt og samtidig høj nyttelast.
- Manuelt håndspil med bremsefunktion for nem, præcis løft.
- Drejelige hjul med fastgørelses bremse til hurtig positionsskifte og fast fodfæste.
- Sikker lastning takket være gaffeltrucklommer monteret som standard.
- Praktiske kuglelåse til sikker fastgørelse af lastgaflerne.
- Nem opsætning uden værktøjer takket være innovativt chassis med fjedermonteret låsestang.
- Praktisk håndtering uden at vælte, dette takket være integrerede ruller i de forreste dele.
- Store transporthjul til let transport, når det vippes og skubbes rundt.
- Fremstillet i Tyskland.

NB: Bemærk at billedet af materialehejset er et billede af LM serien og ikke af præcis det LM materialehejs der tilbydes i denne beskrivelse, der kan derfor på billedet kan forekomme tilbehør og optioner der ikke følger med som standard, dette skal tilkøbes.

M. J. Hydraulik ApS

 • +45 ...SHOW
  Please tell the seller that you found their machine for sale on Mascus!
Send e-mail

Contact Person

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...SHOW
   Please tell the seller that you found their machine for sale on Mascus!
  • Languages: Danish, English, Norwegian, Swedish, German
  • Boedkervej 2A, 4300 Holbaek, Denmark

Company

M. J. HYDRAULIK APS
11
YEARS ACTIVE ON MASCUS

Related brands

MakeNumber of ads
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Komatsu7088
JCB4321

At Mascus USA you'll find Böcker ALP materialehejs LM S4 575 (5.74m/300 kg) other lifts and platforms, as well as other kinds of used machines and equipment among six main categories available at the top of the page. Check it out now.