Böcker søjlelift ALP UNI-Lift PHC 1000 EU WE for sale - Denmark

ON REQUEST
ON REQUEST
BASIC INFORMATION
CategoryOther lifts and platforms
Brand / modelBöcker søjlelift ALP UNI-Lift PHC 1000 EU WE
Country
Mascus ID30C1FA71
PRICING
Price Excluding TaxOn Request
DETAILS
Additional InformationBöcker præsenterer PHC 1000 EU UNI-Lift (med støtetben) fra Böckers serie af ALP-Lifte.

"PHC 1000 EU med støtteben", er udstyret med adapterenhed (Art.-No. 109000114) og kan derfor også bruges som en traditionel personlig lift. Som yderligere optioner kan man blandt andet tilkøbe optionen transportramme (Art.-No. 990003751).

UNI-Lift er specielt designet til den store scene og kan betragtes som den mest bekvemme mulighed for på kort tid at nå loftet i biografer, teatre eller auditorier. Montering eller udskiftning af belysning og røgdetektorer bliver lige så let som andre udskiftnings- eller vedligeholdelsesarbejder i loftet.

Böcker UNI-Lift er klar til brug inden for 10 minutter, hvorimod montering af et almindeligt stillads normalt tager en halv dag. Ingen anden lift er i stand til at give kunderne denne uovertruffen effektivitet.

Takket være dets specifikke støtteben kan det nemt samles mellem to rækker sæder. Udover drift i biografer er UNI-Lift lige så velegnet til store auditorier på universiteter. Det er det bedste valg, selv under de mest udfordrende omstændigheder, f.eks. når man arbejder direkte på en væg eller på skrå overflader.

Modellen kan ud over model "PHC 1000 EU med støtteben" også leveres som model PHC 1000 EU.

Fremstillet i Tyskland
Naturligvis er alle Böckers ALP-lifte lavet i TYSKLAND og i overensstemmelse med de gældende sikkerhedsregler og forskrifter. Desuden har de alle CE-skilt.

Ulykkesårsag nr. 1: Arbejde med stiger
Hvert år registreres ca. 26.000 ulykker med stiger. Cirka 50% af alle faldulykker er stigeulykker. Disse ulykker medfører alvorlige kvæstelser. Ca.. 20 dødsfald kan direkte forbindes til stigeulykker.

Bemærk at PHC 1000 liftene har utroligt mange optioner og muligheder - vælg det sikre alternativ til stiger, lad M.J. Hydraulik hjælpe dig med at konfigurere en ALP-lift fra Böcker programmet så den passer til netop dit behov.

M. J. Hydraulik ApS

 • +45 ...SHOW
  Please tell the seller that you found their machine for sale on Mascus!
Send e-mail

Contact Person

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...SHOW
   Please tell the seller that you found their machine for sale on Mascus!
  • Languages: Danish, English, Norwegian, Swedish, German
  • Boedkervej 2A, 4300 Holbaek, Denmark

Company

M. J. HYDRAULIK APS
11
YEARS ACTIVE ON MASCUS

Related brands

MakeNumber of ads
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Komatsu7088
JCB4321

At Mascus USA you'll find Böcker søjlelift ALP UNI-Lift PHC 1000 EU WE other lifts and platforms, as well as other kinds of used machines and equipment among six main categories available at the top of the page. Check it out now.