Magni RTH 5.18 Smart

ON REQUEST
BASIC INFORMATION
CategoryOther lifts and platforms
Brand / modelMagni RTH 5.18 Smart
Country
Denmark
Mascus ID27CCFBED
PRICING
Price Excluding TaxOn Request
DETAILS
Additional InformationMagni RTH 5.18 Smart er af meget høj kvalitet og yder 5 t løftekapacitet. Dette ses også arbejdsdiagrammet de flotte løfte kurver som rotationslæsseren yder. Ydermere er Magni rotationslæsseren konstrueret meget kompakt og er derfor meget alsidig at anvende, selv når der der er lidt plads.

Motoren er af mærket Deutz og den overholder naturligvis de nyeste miljøkrav og er meget driftsikre. Magni vælger kun komponenter, som er af højeste kvalitet og derfor er der bl.a. valgt Bosch Rexroth og Danfoss hydraulik.

Når man vælger en Magni teleskop eller rotationslæsser får man selvfølgelig kvalitet, men også et produkt som sætter flotte standarder. Her kan nævnes airconditon som std. højtryks hydraulik som giver en øget arbejdshastighed. Heraf kombineres dette med yderest driftsikkert elektronisk, som sikre en meget manøvre stabil styring. Endvidere er arbejdsdiagram, opstillingsmål og performance i særklasse.

Magni PATENTEREDE Støtteben

Det nye patenterede støttebens stabiliserende system, der ved at kombinere både drejelige og teleskopiske bevægelser, giver øget stabilitet og dermed en overlegen løfteevne sammenlignet med de konventionelle støttebens systemer. Desuden er software udviklet af Magni, denne styrer et aktivt dynamisk stabiliserende system baseret på måling af længden af hver støtteben. Når maskinen ikke er ligeligt stabiliseret på sine 4 fødder, beregner systemet (som er tilgængelig på alle modeller af RTH Serien) konstant bæreevnen og tilpasser ud fra dette det tilladte arbejdsdiagram ud fra maskinens reelle opstilling.

Støttebenene findes i to forskellige udgaver, Smart udgaven har Pivot støtteben og Smart S udgaven har Saksestøtteben (Scissor Outriggers). Smart stabiliserings systemet er “fald ned” støtteben, det giver en enkelt opstilling og er utroligt brugervenligt. Smart S stabiliserings systemet giver mulighed for variabel opstilling, maskinen forøger opstillingsbredden alt efter ønske eller behov, dette giver øget stabilisering og det sikrer dermed et udrække og en kapacitet som er de konkurrerende produkter overlegne.

Specifikationer for Magni RTH 5.18 Smart

Maksimal løfte kapacitet: 4.999 kg

Maksimal løfte højde: 17,56 m

Maksimalt udrække: 14,26 m

Kapacitet ved maksimal højde: 3.000 Kg

Motor: Deutz 100 kW – 134 hp

Gear: Hydrostatisk

Antal hastigheder: 2/2

Kørsels hastighed: 40 km/t

Hydraulisk kredsløb: Vægt følende

Længde: 6.690 m

Bredde: 2.500 m

Højde: 3.090 m

Vægt: 15.630 kg

Vende radius: 5,87 m

Frihøjde: 329 mm

Drawbar pull: 66 kN

Rotation: Kontinuerlig 360°

Ring og få vejledning hos M.J. Hydraulik hvis der sættes krav til en rotation og teleskoplæsser, som skal være af høj kvalitet, driftsikker og med 24 timers landsdækkende service!

M. J. Hydraulik ApS

+45 ...SHOW
Please tell the seller that you found their machine for sale on Mascus!
Send e-mail

Contact Person

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...SHOW
   Please tell the seller that you found their machine for sale on Mascus!
  • Languages: Danish, English, Norwegian, Swedish, German
  • Boedkervej 2A, 4300 Holbæk, Denmark

Company

M. J. HYDRAULIK APS
9
YEARS ACTIVE ON MASCUS

Related brands

MakeNumber of ads
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Case3864
John Deere2318
At Mascus USA you'll find Magni RTH 5.18 Smart other lifts and platforms, as well as other kinds of used machines and equipment among six main categories available at the top of the page. Check it out now. Details - Working height: