Logistica LTD

Равно поле зад завод Верила кв.Верила
2129 Равно поле
Bulgaria
Show phone number
Show fax number
Web site:Visit dealer website

Services offered by Logistica LTD

 • Used equipment
 • New equipment

About the company

"Логистика" ЕООД е компания, специализирана в продажба и сервиз на нови и втора употрeба мото-, газо- и електрокари, странични електрически подемници, палетни колички, специализирана подемна техника за извънгабаритен товар и подемна техника с тристранна обработка.

Предлагаме широк спектър от различни модели подемна складова техника на водещи марки кари на световния пазар. Стремежите на "Логистика" ЕООД са максимално да удовлетвори изискванията и да улесни клиентите като им предложи проектиране и подбор на точната машина, доставка, гаранционен и извънгаранционен сервиз. За всички машини предлагаме гаранция и план за сервизно обслужване и поддръжка.

Компанията е производител на разнообразни модели мобилни рампи, с товароносимост от 7 и 10 тона, които са съобразени с начина на работа на клиента. Мобилните рампи са едно от най-модерните решения за транспортната логистика, които съкращават времето на товаро-разтоварните операции.

"Логистика" ЕООД е фирма с иновационни решения във вътрешнофирмения транспорт и логистика. Разполагаме с квалифициран персонал и сервизни инженери, който могат да Ви насочат към правилния избор на Вашата подемна техника и съоръжения, които напълно ще се вместят и спомогнат за обслужването на Вашата дейност.
Посочете вашите изисквания за машина и в най-кратък срок ще получите конкретна оферта и техническо описание.

Ние предлагаме коректно и дълготрайно сътрудничество.

Logistica LTD ads on Mascus

   How to get to Logistica LTD

   Contact Logistica LTD

   This is the Mascus directory listing for Logistica LTD located in Bulgaria, Sofia, Равно поле.

   You will find a list of the dealer's machinery inventory listed here. If there are no machines available, please contact Logistica LTD using the contact form on the right.

   The company offers services like: used equipment and new equipment.